Forfatter
Tittel Morten Schakenda om boller, brød og tilfeldigheter fra Bakeriet i Lom
Medansvarlig
Språk
Hylleplassering
Eier
Klassifikasjon
Emne
År
Noter I denne boken byr mesterkokk Morten Schakenda på seg selv, sin suksess, sine historier og sine beste oppskrifter. Han sluttet i jobben og ble baker i Lom - et bakeri som nå har leveranser til hele landet. I følge forlaget er dette en utradisjonell bakebok, som også handler om å ta viktige veivalg i livet og lykkes. I tillegg får leseren praktiske kunnskaper om ulike brødtyper og annen brødbakst og oppskrifter som alle kan få til hjemme på kjøkkenet.
Har innholdsfortegnelse
ISBN
Tilgjengelige
Venteliste
*00001165 am 2200217 4500
*00145155
*008 a 00nob 2
*019 $bl
*020 $a978-82-03-23715-7 $bib. $cNkr 399.00
*08231$a641.815 $zh $25
*096 $aq641.815 R
*100 0$aRørdam, John$d1963-$jn.
*24510$aMorten Schakenda om boller, brød og tilfeldigheter fra Bakeriet i Lom $cJohn Rørdam [forfatter], Kate Hagen [design], Pål Rødahl [foto]
*260 $aOslo $bAschehoug$c2009
*300 $a192 s. $bkol. ill.
*505 $aHar innholdsfortegnelse
*520 $aI denne boken byr mesterkokk Morten Schakenda på seg selv, sin suksess, sine historier og sine beste oppskrifter. Han sluttet i jobben og ble baker i Lom - et bakeri som nå har leveranser til hele landet. I følge forlaget er dette en utradisjonell bakebok, som også handler om å ta viktige veivalg i livet og lykkes. I tillegg får leseren praktiske kunnskaper om ulike brødtyper og annen brødbakst og oppskrifter som alle kan få til hjemme på kjøkkenet.
*650 1$aBaking$1641.81/5$9nor
*700 0$aHagen, Kate$emedarb. $jn.
*700 0$aRødahl, Pål$d1953-$efotogr. $jn.
*850 $aVågsøy
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her
for bli den første til å gi din mening