Vågsøy folkebibliotek

Nytt brød : godt bakverk uten gluten
Huskelisten er tom
Vis
Forfatter
Tittel
  • Nytt brød : godt bakverk uten gluten
Medansvarlig
Språk
  • Språk: Norsk (Bokmål)
Hylleplassering
  • 641.815 F
Eier
  • Vågsøy
Klassifikasjon
Emne
År
  • 2014
Noter
  • Denne boka inneholder en rekke oppskrifter på brød uten gluten. Brødene er laget med blant annet bokhvete, maismel og nypeskallmel i stedet for de tradisjonelle kornsortene. Oppskriftene varierer fra tortillalefser til fiberrike rundstykker, og i tillegg finner du oppskrifter på marmelade, leverpostei, bønnerøre og annet tilbehør som passer til brødmaten. Har innholdsfortegnelse, register
ISBN
  • 978-82-8173-549-1
Tilgjengelige
  • 1/1
Venteliste
  • 0 (0)
*00001243 am  2200277   4500
*00145098
*008                      a          00nob 2
*019  $bl
*020  $a978-82-8173-549-1 $bib. $cNkr 245.00
*041  $hswe
*08231$a641.815 $zh $25
*096  $a641.815 F
*100 0$aFrej, Jessica$jsv.
*24010$aNytt bröd
*24510$aNytt brød $bgodt bakverk uten gluten $cJessica Frej og Maria Blohm ; fotografier ved Filippa Tredal ; oversatt av Eirik Myhr
*260  $aOslo $bExlibriz$ccop. 2014
*300  $a143 s $bkol. ill.
*505  $aHar innholdsfortegnelse, register
*520  $aDenne boka inneholder en rekke oppskrifter på brød uten gluten. Brødene er laget med blant annet bokhvete, maismel og nypeskallmel i stedet for de tradisjonelle kornsortene. Oppskriftene varierer fra tortillalefser til fiberrike rundstykker, og i tillegg finner du oppskrifter på marmelade, leverpostei, bønnerøre og annet tilbehør som passer til brødmaten.
*574  $aOriginaltittel: Nytt bröd
*650 1$aBaking$xGlutenfri kost$1641.81/5$9nor
*655 2$aKokebok$9nor
*700 0$aBlohm, Maria$emedforf. $jsv.
*700 0$aTredal, Filippa$efotogr. $jsv.
*700 0$aMyhr, Eirik$eovers. $jn.
*850  $aVågsøy
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her for bli den første til å gi din mening
Vis
Lukk
Send til
Eks. navnStatusForfallsdatoTilhørerHylle
Ex1Tilgjengelig Vågsøy folkebibliotek641.815 F