Forfatter
Tittel Nytt brød : godt bakverk uten gluten
Medansvarlig
Språk
Hylleplassering
Eier
Klassifikasjon
Emne
År
Noter Denne boka inneholder en rekke oppskrifter på brød uten gluten. Brødene er laget med blant annet bokhvete, maismel og nypeskallmel i stedet for de tradisjonelle kornsortene. Oppskriftene varierer fra tortillalefser til fiberrike rundstykker, og i tillegg finner du oppskrifter på marmelade, leverpostei, bønnerøre og annet tilbehør som passer til brødmaten.
Har innholdsfortegnelse, register
ISBN
Tilgjengelige
Venteliste
*00001243 am 2200277 4500
*00145098
*008 a 00nob 2
*019 $bl
*020 $a978-82-8173-549-1 $bib. $cNkr 245.00
*041 $hswe
*08231$a641.815 $zh $25
*096 $a641.815 F
*100 0$aFrej, Jessica$jsv.
*24010$aNytt bröd
*24510$aNytt brød $bgodt bakverk uten gluten $cJessica Frej og Maria Blohm ; fotografier ved Filippa Tredal ; oversatt av Eirik Myhr
*260 $aOslo $bExlibriz$ccop. 2014
*300 $a143 s $bkol. ill.
*505 $aHar innholdsfortegnelse, register
*520 $aDenne boka inneholder en rekke oppskrifter på brød uten gluten. Brødene er laget med blant annet bokhvete, maismel og nypeskallmel i stedet for de tradisjonelle kornsortene. Oppskriftene varierer fra tortillalefser til fiberrike rundstykker, og i tillegg finner du oppskrifter på marmelade, leverpostei, bønnerøre og annet tilbehør som passer til brødmaten.
*574 $aOriginaltittel: Nytt bröd
*650 1$aBaking$xGlutenfri kost$1641.81/5$9nor
*655 2$aKokebok$9nor
*700 0$aBlohm, Maria$emedforf. $jsv.
*700 0$aTredal, Filippa$efotogr. $jsv.
*700 0$aMyhr, Eirik$eovers. $jn.
*850 $aVågsøy
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her
for bli den første til å gi din mening